Clubs en verenigingen in ’t Tweespan.Ontmoetingscentrum ’t Tweespan herbergt diverse clubs en verenigingen.
Waaronder de PVGE, voor iedereen van 50+
Oorspronkelijk was het een vereniging voor gepensioneerden van Philips maar nu kan iedereen lid worden van de vereniging. Een aantal PVGE-clubs komen samen in ’t Tweespan zoals; de computerclubs voor beginners en gevorderden, de leesclub, handwerkclub, discussiegroep, bloemschikken, tafeltennis en de sjoelclub. Deze activiteiten vinden allemaal plaats op werkdagen.
Het lidmaatschap is €21,00 per jaar. Verder wordt er een kleine bijdrage gevraagd per club of vereniging. Zie ook www.pvge.nl

Verder vinden onderdak in ’t Tweespan,
op maandagmorgen gymnastiek, maandagmiddag handwerkmaatjes en maandagavond Yoga.
Dinsdagmorgen Yoga, dinsdagavond Line dance (country) en Mozaïeken.
Woensdagmorgen gymnastiek en handwerken, woensdagavond Line dance
Donderdagmorgen Volksdansen en mozaïek , iedere donderdagmiddag kienen, donderdagavond fotoclub, iedere donderdagavond kaarten maken.

Verder op maandagmorgen een inloopochtend, iedereen is welkom vanaf 10.00 uur voor een praatje onder het genot van een kopje koffie of thee.
Een keer in de 14 dagen is de grote zaal open voor liefhebbers van dansen, DJ Toon draait muziek waarop u fijn kunt dansen.
Ook wordt er nog fanatiek gebiljart op maandagmorgen en avond, op de dinsdagmiddag, op woensdagavond, donderdagmorgen en vrijdagmiddag en avond.

Dan tot slot onder de vlag van Stichting Jeugdbelangen Zonderwijk, wordt er gehobbyd door de jeugd op woensdagmiddag en avond, op de donderdagavond en op vrijdagavond chillen met jongeren in de grote zaal van ’t Tweespan.
Kijk even op www.jeugdbelangen-zonderwijk.jouwweb .nl voor meer informatie.